Beach Jumper

Klik hier voor het fotoalbumWij reizen met de volgende attracties: Beach-jumper, Power-jumper, Mega power-jumperen een oliebollen kraam.

De Beach jumper bungy is een attractie waar deelnemers vanaf ± 6 jaar met een gewicht tot 85 kilo op een trampoline kunnen springen.

Er kunnen 4 deelnemers op het zelfde moment springen, deze worden vast gemaakt aan de super veilige bungy elastieken, waardoor ze zelf kunnen bepalen hoe hoog ze willen springen.
Hoe hoog de deelnemers springen, is afhankelijk van het gewicht, immers een kind van 30 kilo zal niet zo hoog springen als iemand die 60 kilo weegt.

Klik hier voor het fotoalbumAls de deelnemers aan het springen zijn worden er verschillende acrobatische kunsten vertoond zoals bijvoorbeeld salto’s en dergelijke capriolen.

Dit is voor de toeschouwers op het strand of op een feest in een hal een prachtig schouwspel spektakel.

Het is dus een variant op het bungee jumpen  en op de katapult bungee met het verschil dat hier jong en oud aan kan  deelnemen.

Deze attractie is voor verschillende festiviteiten geschikt zoals kermissen, houseparty’s, strand feesten, braderieën, jaarmarkten, popconcerten enz.

Technische gegevens

De technische gegevens van de Beach Jumper zijn:

Grondmaat: 11 x 11 m.
Hoogte: 12 m.
Stroomverbruik 3 kWh
   
De Beach Jumper is geheel voorzien van turbo verlichting
   
De beach jumper is volgens Europese normen gekeurd en is in Nederland door het Liftinstituut in Amsterdam een goedkeuring certificaat afgegeven.

De technische gegevens van de Oliebollenkraam zijn:

Afmetingen: 6,5 x 3,5 m. (incl. luifel)
Stroomverbruik: 5 kWh

De technische gegevens van de Mega Power-Jumper zijn:

Breedte: 21 m.
Diepte: 11 m.
Hoogte: 11 m.
Stroomverbruik: 3 kWh

Trampoline Bootsma